Pear-Stilton-Strudel

Ingredients

2 big pears
1 Brioche
200g Stilton/Roquefort/Fourme d`Ambert
3tbsp sugar
3tbsp butter
2-4 layers of Filo/Strudel (ready-made)
splash Poire Williams

CIMG5254

Preparation

1. Chopp the Brioche in little cubes
PRS

2. Cut in slices the pear
PRS1

3. Heat butter
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4. Add sugar
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5. Add pear slices and let it caramelize or around 3-5min. and then drizzle with Poire Wiliams
PRS4f

6. Dice blue cheese
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7. Lay out 2 layers of strudel/filo on a tray
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8. Brush strudel with liquid butter and add brioche
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9. Add pear slices
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10. Add blue cheese
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11. Wrap it up, maybe with additional 2 layers of strudel/filo
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12. Brush with liquid butter, in the pre-heated ofen for 20min. by 180C/356 F
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13.
PRS12

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Dieser Beitrag wurde am 26. November 2014 um 13:34 veröffentlicht und ist unter Allgemein abgelegt. Lesezeichen hinzufügen für Permanentlink. Folge allen Kommentaren hier mit dem RSS-Feed für diesen Beitrag.

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