Tarte

Ingredients

225g fresh goat cheese

250g mini green Thai-Asparagus

3 eggs

200g crème fraiche

 

Tarte Dough: 200g flour, 100g butter, 1 egg yolk, salt

 

Tarte

 

Preparation

1. Make dough,by hand or machine, wrapp in plastic, and put in fridge for 1h

TC1

 

 

2. Roll out the pastry and add to form

TC2

 

 

3. Line the pastry with backofen foil and fill with beans and blind bake for 15min. at 180C/356 F

TC3

 

4. Mix eggs goat cheese, and crème fraiche

TC4

 

5.  Remove foil&beans from the tart form and return it to the oven for 5min.

TC5

 

 

6. Again remove from the oven and add goat cheese cream + Thai asparagus

TC6

 

 

7.  in the oven for 15-20min by 170C/338 F

TC7

 

 

8. Finally drizzle with olive oil.

TC8

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Dieser Beitrag wurde am 13. November 2014 um 14:39 veröffentlicht und ist unter Allgemein abgelegt. Lesezeichen hinzufügen für Permanentlink. Folge allen Kommentaren hier mit dem RSS-Feed für diesen Beitrag.

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