Semmelknödel

Ingredients

5-6 buns/white bread (1-2 days old)

250ml hot milk

3 eggs

1 onion

parsley

good knob of butter

 

S18

 

Preparation

1. Mince the bun/bread in little pieces.

S1

 

 

2. Put in a big bowl

S2

 

 

3. Add hot milk and let it rest 30min.

S3

 

4. Sautée gently 1 onion in butter

S4

 

5. Chop the parsley

S5

 

 

6. Add onion, parsley to the bread

S6

 

 

7. Add 3 eggs

S7

 

 

8. Mix it together with a wood spoon

S8

 

 

9. Put it to a plastic foil

S9

 

 

10. Roll it and wrap it up

S10

 

 

11. Now put into an aluminium foil

S11

 

12. Wrap it up

S12

 

 

13. Let it simmer in hot water 25-3omin. with a lid. After around 10min. turn the package around.

S13

 

 

14. Now serve it in slices

S15

 

 

15. OR let it cool down for hrs. or overnight in fridge

S14

 

 

16. Cut in slices and sautée softly the slices in butter

S16

 

 

17. Around 2-3min. each side.

S18

Advertisements
Dieser Beitrag wurde am 11. November 2014 um 08:25 veröffentlicht und ist unter Allgemein abgelegt. Lesezeichen hinzufügen für Permanentlink. Folge allen Kommentaren hier mit dem RSS-Feed für diesen Beitrag.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: