Poulet au vinaigre

Ingredients

2 chicken breast or guineafowl suprémes
250ml cream (30%)
50ml tarragon vinegar
1 glass white wine
350ml chicken stock
4-5 twigs tarragon
1 shallot + knob butter

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Preparation

1. Heat butter and shallot softly
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2. Add white wine, chicken stock
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3. Also  add vinegar and 100ml cream

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4. Add fresh tarragon and reduce on medium heat for 45min.

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5. Reduce more than a half

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6. Sieve it

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7. Sautée the chicken breast in another pan

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8. Bring the sieved sauce back to the sauteuse

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9. Add rest of the cream+a little bit more vinegar, white wine, salt

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10. Cook it for 10-15min.

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11. Shortly before serving add some fresh tarragon leaves to the sauce

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12. Add the chicken breast to a plate and add the sauce.

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Dieser Beitrag wurde am 7. November 2014 um 15:53 veröffentlicht und ist unter Allgemein abgelegt. Lesezeichen hinzufügen für Permanentlink. Folge allen Kommentaren hier mit dem RSS-Feed für diesen Beitrag.

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